Ingrediënten: Havermout Pannenkoeken
-
50 g havermout (zelf blenden tot poeder)
-
1 schep eiwitpoeder (bijv. vanille of neutraal)
-
1/2 schep creatinepoeder
-
1 theelepel fruitpoeder (Bijvoorbeeld framboos; je kunt alle soorten fruitpoeders gebruiken
-
2 eieren
-
100 ml melk (of plantaardige melk)
-
Snufje kaneel (optioneel)
-
Kokos olie (boter) of een ander plantaardige olie om in te bakken
Instructies:
-
Meng de droge ingrediënten: Combineer havermout, eiwitpoeder, creatinepoeder, fruitpoeder, bakpoeder en kaneel in een kom.
-
Voeg de natte ingrediënten toe: Klop de eieren los en voeg ze toe aan de droge ingrediënten samen met de melk. Meng alles goed door elkaar tot een glad beslag.
-
Verhit een pan op middelhoog vuur met een beetje kokosolie of boter.
-
Bak de pannenkoeken: Schep een deel van het beslag in de pan en bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin (ongeveer 2-3 minuten per kant).
-
Serveer: Voeg eventueel extra fruit, noten of een beetje honing, agave toe als topping.
Deze pannenkoeken zijn voedzaam, rijk aan eiwitten en helpen met spierherstel dankzij de toevoeging van eiwit- en creatinepoeder. De fruitpoeder zorgt voor een lekkere, natuurlijke smaakboost en extra vitaminen.
Reactie plaatsen
Reacties